تصادف

این وبلاگ قصد دارد به تصادف بپردازد... همین!

تصادف

این وبلاگ قصد دارد به تصادف بپردازد... همین!

افزایش 5 درصدی تعداد قربانیان تصادفات رانندگی

بررسی‌های انجام شده در گروه آمار سازمان پزشکی قانونی کشور نشان می‌دهد که در ۹ ماهه امسال، ۱۹ هزار و ۱۷۶ نفر در تصادفات رانندگی کشته شده‌اند که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۵٫۳ درصد افزایش یافته است.

به گزارش آفتاب به‌نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پزشکی قانونی کشور، دکتر جابر قره‌داغی با بیان این مطلب افزود: بیشترین افزایش تلفات ناشی از تصادفات در ۹ ماهه امسال، مربوط به آذر ماه است که میزان تلفات ناشی از آن با افزایش ۱۷٫۸ درصدی مواجه بوده است.

وی خاطرنشان کرد: ۶۱٫۳ درصد کشته‌های تصادفات در ۹ ماهه امسال مربوط به جاده‌های برون‌شهری، ۲۸ درصد جاده‌های درون شهری، ۹٫۹ درصد جاده‌های روستایی بوده است.

به گفته وی از کل فوت شدگان تصادفات ۹ ماهه، ۷۸٫۹ درصد مرد و ۲۱٫۱ درصد زن بوده‌اند. 

 

استان تهران و خراسان رضوی در صدر آمار تصادفات، لرستان بیشترین افزایش و ایلام بیشترین کاهش در تصادفات

رییس مرکز تحقیقات پزشکی قانونی با اشاره مقایسه آمار استان ها در بحث تلفات رانندگی، خاطرنشان کرد: استان‌های تهران با هزار و ۸۱۲ نفر و خراسان رضوی و فارس هر کدام با هزار و ۵۴۶ نفر بیشترین تعداد کشته‌های ناشی ازحوادث رانندگی را در نه ماهه امسال به خود اختصاص داده‌اند.

دکتر قره‌داغی افزود: بیشترین افزایش در مرگ‌های ناشی از حوادث رانندگی ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، در استان‌های لرستان با ۳۲٫۸ درصد و مرکزی با ۲۹٫۶ درصد و بیشترین کاهش در استان‌های ایلام با ۲۴٫۶ درصد و قزوین با ۱۱٫۸ درصد ثبت شده است.

وی تصریح کرد: در زمان وقوع تصادف ۴۲٫۶ درصد از افراد فوت شده راننده وسیله نقلیه، ۲۲٫۱ درصد عابر پیاده و ۳۳٫۹ درصد سرنشین یا ترک وسیله نقلیه بوده‌اند.

رییس مرکز تحقیقات با اشاره به تقسیم‌بندی سنی فوت شدگان تصادفات ۹ ماهه گفت: از لحاظ سنی ۷٫۸ درصد فوت شدگان ناشی از حوادث رانندگی۱۰ سال و کمتر، ۵٫۵ درصد ۱۷-۱۱ سال، ۲۹٫۸ درصد ۲۹-۱۸ سال، ۲۹٫۵درصد ۴۹-۳۰ سال و ۲۷٫۴درصد ۵۰ سال به بالا سن داشته‌اند.

دکتر قره‌داغی در مورد نحوه وقوع تصادف خاطرنشان کرد: ۴۹٫۳ درصد از افراد بر اثر برخورد دو وسیله نقلیه، ۲۲٫۱ درصد بر اثر برخورد وسیله نقلیه به عابر متوفی و ۲۰٫۶ درصد بر اثر واژگونی وسیله نقلیه جان خود را از دست داده‌اند.

 

 

سواری‌ها بالاترین آمار تلفات در بین وسایل نقلیه

وی اظهار داشت: وسیله نقیله مورد استفاده ۳۵٫۷ درصد افراد متوفی خودرو سواری، ۲۶٫۵ درصد موتورسیکلت، ۶٫۸ درصد وانت بار، ۴٫۴ درصد کامیون، کامیونت و تریلی و ۱٫۷ درصد اتوبوس و مینی بوس بوده است. همچنین وسیله نقلیه درگیر با خودرو و یا عابر پیاده متوفی در۳۳ درصد موارد سواری، ۱۸٫۷ درصد کامیون،کامیونت و تریلی، ۸٫۵ درصد وانت بار، ۵٫۹ درصد موتورسیکلت و ۳٫۴ درصد اتوبوس و مینی بوس بوده است. 

 

ضربه به سر بالاترین دلیل فوت

رییس مرکز تحقیقات پزشکی قانونی با اشاره به دلایل فوت افراد، علت اصلی مرگ ۵۳٫۷ درصد افراد ضربه به سر، ۲۶٫۸ درصد شکستگی‌های متعدد و ۵٫۷ درصد خونریزی عنوان کرد.

وی در مورد محل فوت کشته های ناشی از حوادث رانندگی افزود: محل فوت ۵۰٫۳ درصد افراد محل حادثه، ۸٫۴ درصد حین انتقال به بیمارستان و محل فوت۴۰ درصد افراد در بیمارستان بوده است.

دکتر قره‌داغی در پایان با اشاره به افزایش ۱۰ درصدی مصدومان تصادفات در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل تصریح کرد: در ۹ ماهه امسال ۲۵۴ هزار و ۵۹ نفر مصدوم ناشی از تصادف نیز به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کردند که از این تعداد ۱۸۷ هزار و ۳۴۳ نفر مرد و ۶۶ هزار و ۷۱۶ زن بودند.

نظرات 3 + ارسال نظر
ونوس سه‌شنبه 5 بهمن‌ماه سال 1389 ساعت 05:31 ب.ظ http://zendegimoon.blogsky.com

ای وای سرم گیج رفت!اینجا پر تصادفه!

[ بدون نام ] چهارشنبه 15 آبان‌ماه سال 1392 ساعت 12:48 ق.ظ

سلام
ریسرچری از دانشگاه واترلو هستم. اگر داده تصادف در ایران در اخیار دارید میتوانیم برای نوشتن مقاله و کمک و تحلیل علل تصادفات در ایران همکاری داشته باشیم.
ممنون میشم خبر بدهید
با تشکر

حانی دوشنبه 8 اردیبهشت‌ماه سال 1393 ساعت 06:18 ب.ظ http://friends303.blogfa.com

خیلی مضخرف بود منکه اونی ک میخواستموپیدانکردم:\

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد